Söndag / festival / träning

sondag

uno
Festival
Mia och jag var på festivalen i fredags och såg Jill Johnson, Wiktoria, Paul Rey, Hanna och Liamoo, Miriam Bryant. Det var uppehållsväder, så gott som, och vi hade en supertrevlig kväll! ♥

Uno
P och jag såg Uno Svenningsson igår kväll och det var mysigt att vara ute tillsammans! På dagen var vi och shoppade lite. Bland annat lite italienskt godis, choklad och nougat. Lite väl sött för min smak dock. Kul att testa, och att vara ute i folkvimlet en stund. Det regnade litegrann men inte ihållande.

Vinrött
Det är en fin vinröd färg på koftan som jag köpte på Lindex! (Svårt att fota bara. Den är i alla fall vinröd, inte lila och inte brun). Och till det ett par smårutiga byxor med ankellängd. Augusti är den månaden på året som jag tycker att det är roligast att shoppa kläder!

Träning
Veckan pass är Body Combat, Funktionell träning, Yoga, Cxworx och så BodyPump och balance. Kul att vara igång! Dottern var med mig på Func.fys i onsdags, och fick träningsvärk i låren efteråt. Jag brukar köra det passet och annat för benen. Det som kändes i mina lår denna helgen var istället lördagens cykling. När man gör något som man inte brukar.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.