Söndag / semester / morgonpromenader

sondag

sondag
Semester
Hur kan det redan vara den tolfte dagen i juli? Man blir lite dagvill
…och det är så det ska vara på semestern va?

Trädkoja
Barnen har varit på ”sommarkollo” på landet. Det vill säga de har sovit över hos farmor och farfar. Samtidigt som deras kusiner och sysslingar har varit där, som mest var de nio barn. De har lekt, byggt koja, haft hinderbana, fiskat med mera.

Middag
Under tiden har min raring och jag passat på att gå ut och äta på restaurang. Vi hade en fin kväll i onsdags där jag åt bl a röding. Samma dag lunchade vi också, jag fick en sallad med chèvre och valnötter.

Promenader
Tre mornar i rad denna veckan vid ca 8.00 har jag stigit upp och gått en promenad på 40 minuter innan frukost. Det var som skönast när det var mulet och ca 15 grader. Härligt att ha semester och ta dagen som den kommer!

Morgonyoga
Idag har jag varit på yoga klockan 8. De var ett skönt sätt att starta dagen på. Hemma igen åt jag kokt ägg och gröt till frukost.

Netflix
Hela familjen har kollat på tv-serien Stranger Things. Den har just kommit ut med sin tredje säsong. Den utspelar sig på 80-talet! Jag kollar även på en serie nu som heter The Affair. (och så Poldark på SVT).

Ozon
Vi har haft en luftrenare, Ozoneair, i garaget. Har kört den 4 tillfällen nu. Och vi har ju städat också samt plockat bort gammal isolering med mera. Så nu går det bra att köra in bilen i garaget.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.