Söndag / minigolf / modern dans

sondag

sondag
Golf
Så här den ut, min turboll; gul! Jag vann när jag spelade med mina jobbarkompisar i onsdags. Det var inte väntat alls. De nio banorna var av konstgräs. Jag har ätit ute två gånger i denna veckan.

Japanskt
Vi var på japansk restaurang i tisdags med nya bekantskaper. Ps blivande jobbarkompisar. Bland annat ett par från Köpenhamn. Mycket trevlig kväll!

Pingis
Barnen och jag spelade pingis hemma hos farmor och farfar förra söndagen. Ps kusin hade fixat ett bord som vi satte upp på logen. Det var riktigt kul!

Dans
Dottern har ju dans som sommarjobb. Hennes första sommarjobb är tre veckor och de har fått prova på modern dans ännu så länge. De hade en 15 minuter lång uppvisning i parken. (Hon står till höger) Duktiga! …bara att komma ihåg!

Karateläger
Lilleman har varit på karateläger denna helgen. Då spelas det även brännboll tillsammans med familjerna. Han är en bra brännare den där grabben vi har! Syrran fick var med honom och spela, men P och jag satt i skuggan detta året. Riktigt varmt ute denna helgen.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.