Trevlig helg! / fredagslistan / golfpris

helg
helg
  Bild: Nilla Tankebubblor

Fredagslistan

VECKANS BÄSTA:
Det har varit en intensiv vecka! Mycket på gång, men kul! Ute och åt på japansk restaurang i tisdags med nya bekantskaper. Bland annat ett par från Köpenhamn. Det är inte helt lätt att förstå danska 🙂 I onsdags var jag på grillbuffé med jobbet. Igår hade dotterns dansgrupp uppträde i parken. Fint!

VECKANS OVÄNTADE:
Vi var 6 jobbarkompisar som spelade minigolf i onsdags. Det var 9 banor och jag fick 20 poäng och jag satte två spikar! :-0 Det var bara jag som spikade. Dagen efter fick jag ett blockljus med fin läder-hållare i pris.

VECKANS TV-SERIE:
Poldark ikväll!

VECKANS 9GAG:
Relax. Koppla av en stund.

VECKANS TIPS:
”…ännu fler olyckor hade kunnat sluta lyckligt om fler visste vad som faktiskt händer vid en drunkning. Eller snarare vad som inte händer. En vanlig missuppfattning är nämligen att drunkning ser ut som på film, med flaxande armar, höga rop på hjälp och stora plask. Sanningen är att drunkning ofta går fort och sker i tysthet”. https://www.thesoundofdrowning.se/

VECKANS HÄLSO-TIPS:
Tänk på hållningen när du promenerar.
https://kurera.se/tank-pa-hallningen-nar-du-promenerar/

VECKANS TANKE:

Undrens tid är inte förbi!


Dagens låt: Ed Sheeran, Khalid – Beautiful People

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.