Söndag / frost / tåspridare

sondag

sondag
Frost
Denna veckans innehåll har varit både frostnätter och grillpremiär. Den 14 maj var det -2 på morgonen när jag steg upp. Hoppas att våra nysådda gräsfrön klarar sig och gräsmattan kan bli grön igen. Det förresten varit väldigt mycket pollen denna veckan. Bilen är helt täckt av gult damm.

Foto
Dottern hade helgläxa i fotografering/redigering. Hon och kompisen Wilma var i trädgården och dukade upp ett fikabord, de åkte skateboard och hade kul med kameran som lånats från skolan.

Vårruset
Vi var 12 jobbarkompisar som joggade/gick 5 km. Jag valde att gå detta året och det kändes väldigt skönt. Vädret var bra och jag var rätt klädd. Efteråt var det såklart för kallt, men vi fikade i parken.

Tåspridare
Jag var på apoteket och köpte en liten kudde att ha mellan stortån och andratån. Jag har haft den varje dag på jobbet sedan i torsdags. Den hjälper till, litegrann, att hålla stortån i rätt position.

Eurovision
Lördagkvällen ägnade jag åt att titta på tv i fyra timmar. Det var det värt för det var en fin show …och med Madonna och allt 🙂

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.