Eurovision 2019

eurovision
 Sverige, Nederländerna, Belgien, Schweiz,
Azerbajdzjan, Frankrike, Italien, Estland.

Blir det en kille som tar hem det i år? John kommer bra till tror jag. Annars är min favorit Duncan Laurence – Arcade från Nederländerna. Eller någon av de andra killarna på bild. Jag gillar tjejen från Cypern förresten; Tamta – Replay. Inte lätt att gissa, det många bra låtar i år. Det tas mera seriöst nu och länderna vill skicka bra musik känns det som. Lördag 21.00 får vi se!

Så här gick det: 1. Nederländerna 2. Italien 3. Ryssland 4. Schweiz 5. Norge  6. Sverige 7. Azerbajdzjan 8. Nordmakedonien 9. Australien 10. Island o s v
Jag röstade en gång på Nordmakedonien. Sverige låg bäst till efter det att alla juryrösterna hade lämnats och då var Nordmakedonien tvåa. Norge låg mycket lägre ner i tabellen först men hamnade sedan före Sverige. Man kan ju inte låta bli att undra hur det hade gått om vi skickat jojkande Jon Henrik istället. Den stora snackisen var ju såklart annars Madonna och Quavo. Och att allting höll på i över 4 timmar…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.