Halvåret 2018 – 2

tankebubblor
Juli
Hälsar på hos Ps syrra i Blekinge. Vi åker ut i Karlskrona skärgård med deras båt! Vi får även bada i deras goda vänners fina pool, där barnen har mängder av uppblåsbara leksaker. Jag är på fot-zonterapi. Vi rensar i källarförrådet. Vi behöver en ny glashäll till vår induktionsspis. Sonen är med mig på BodyPump för första, och hittills enda, gången. Vi åker och badar i Tylösand. Det är en varm sommar och vissa nätter sover vi i källaren. Vi åker till Kalmar över dagen och äter god glass med mera.

Augusti
Vi har fått ett tak över källarentrén. Tösen åker till sin kompis i Stockholm. Hon är på Gröna Lund när Sommarkrysset spelas in. Vi är på bröllop när Ps kusin gifter sig. Jag var med tjejkompisarna på byafest och såg Augustina uppträda. Dottern börjar på gymnasiet. Jag skaffade terminalglasögon.

September
Har varit och klippt mig men inga slingor denna gången. (Så jag har inte färgat/blekt håret sedan den 8 juni). Röstade till riksdagsvalet, men vi har fortfarande inte fått någon regering detta året. Började på en Yoga-kurs med 6 ggr. P åker till Orlando på jobbresa. Han kom hem med retro-Nintendo. Var på Pinchos med jobbarkompisar. Det blir gott om äpplen detta året. Vi skickar, tillsammans med Ps föräldrar, äpplen till att bli must.

Oktober
Fikade med två av mina kompisar. Kul! Börjar att ha gula glasögon vid mörkerkörning. Hade en kul After Work med tapas-knytkalas och roliga lekar! Är hemma tre dagar från jobbet med feber.

November
På höstlover har tösen två kompisar här som sover över. De går på konsert. Jag bastar första första gången på länge, i vår nyrenoverade bastu. Vi köper en ny stor tv som är 65 tum. Är ute och äter med Anna och co och har en trevlig kväll.

December
Jag fixar en fin granrisbräda till entrén. Julfest med jobbet långt ute på landet. Var på tösens dansuppvisning. Detta året var det dottern som valde, sågade och klädde vår gran. Den står i uterummet. Vi åt middag där ute på Juldagen. Lilleman har nu gult bälte i karate. är ute och äter och har klappbyte med tjejkompisarna. Bär hem en hel hink med amaryllis till julen!

Här har vi några av höjdpunkterna under det senaste halvåret. De flesta dagarna är dock mest jobba, köra bil i mörker och dåligt väder, träna, laga mat, se på tv och sova. (Första halvåret finns här).

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.