Favoriter jag inte klarar mig utan vintertid

vinterfavoriter
Har ni några favoriter så här i vintertid som ni bara inte kan klara er utan? undrar Think Organic. Favoriter för en vintertrött hy. Men allt hänger ju ihop enligt mig. Den vintertrötta hyn behöver inte bara krämer och olja utan även bra mat och träning med mera. På vintern och året om. Här kommer några av mina favoriter:
Örtte Att dricka någonting varmt är skönt på vintern. Värma händerna på muggen och dricka ett gott örtte. Jag gillar bäst teerna från Yogi och Pukka.
Cerat Det är något jag verkligen inte klarar mig utan. Ett bra cerat. Jag gillar t ex Maria Åkerbergs nya som doftar fänkålste. Hallon från Klinta är också bra. Naked Lips och Lilla Bruket är andra jag gillar.
Vetevärmare Det är så jobbigt att frysa! Om jag är frusen på kvällen använder jag min vetevärmare när jag ska lägga mig. Man somnar mycket fortare och godare då! 🙂
Blodapelsiner Det är något jag har fått smak på. De goda blodapelsinerna!
Mat Nyttig mat med mycket grönsaker. Olika köttgrytor och omeletter till exempel.
Kosttillskott Jag tar omega-3 och D3-vitamin bland annat. Igår köpte jag produkter från ett, för mig, nytt märke som heter Terra-Nova. Verkar lovande.
Ansiktsolja Jag gillar Maria Åkerbergs produkter. Igår köpte jag ett nytt märke också som jag testar nu. Det heter Organic by Sara. Hudkräm och handkräm ser jag också till att ha hemma på vintern.
Mellanmål När man har lite bråttom eller när man är sugen men vill något som är litegrann nyttigare. Oftast mellan jobbet och träningen. Jag gör gärna egna energibars. Och annars gillar jag Get Raw.
Träning Att stretcha med rullarna på bilden är riktigt skönt för ryggen. Och så att komma iväg på ett svettigt träningspass och få upp värmen! Styrka, kondition, rörlighet, balans. Gärna med en bastu efteråt.


Dagens låt: Hanna Göthberg – I dare you

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.