Melodifestivalen 2018 deltävling 1

mello
 
Bild: https://blogg.svt.se/melodifestivalen-expertbloggen

På lördag är det dags! Idag har jag lyssnat på 1 minut av varje låt i den första delfinalen av Melodifestivalen. Inte så lätt att bedömma efter bara det men så här tror/tycker jag: My Turn och Dance You Off går vidare till final. De som får en andra chans är ”Patrick Swayze” och All The Feels. Denna omgången är det låtarna som sjungs på svenska som ligger sämst till hos mig. Jag hoppas verkligen inte på att Edward Blom kommer vidare…

Uppdatering 4/2:
Final: John Lundvik och Benjamin Ingrosso
Andra chansen: Renaida och Sigrid Bernson
5. Edward Blom 6. Kamferdrops 7. Kikki Danielsson
Men andra ord så blev det som jag ville! (Men Edward och Kikki kunde bytt placering. Hon var bättre än jag trodde igår, hon skulle inte komma sist.)

februari

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.