Förhöst / Höstdagjämningen / Höstlistan

host
 
1. Vad är det bästa med hösten?
Så länge det är finhöst så är det den klara friska luften och de vackra färgerna i naturen! Det värsta med hösten är älgar, vildsvin och andra djur på vägen när man kör bil och så frost och halka.

2. Vad kommer du äta i höst?
Det kanske är så att det blir mera grytor och mera rotfrukter på hösten. Jag kommer att vilja äta paleo, utan gluten och utan mjölk.

3. Vad kommer du dricka i höst?
Jag dricker helst vatten och ört-te. Snart blir det nog lite glögg också! Blossa detta året är med mango, chili och spiskummin.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
En stor sweatshirt med svarta byxor till. Jag gillar kläder i svart, marinblått, vinrött och mörkgrönt. Svarta Nike-skor eller vita Adidas-sneakers. Stora sjalar och halsdukar. Tösen kommer att ha en svart Nike täckjacka med vinröd tubhalsduk till och sin svarta hoodie från Superdry.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag kör eller åker hemifrån vid 6.20 och kommer hem 16.45. När jobbdagen är slut går resten av tiden åt till barnen, läxläsning, matlagning, diska och städa. Träna, titta på tv och läsa bloggar 🙂 Gärna träffa vänner också!

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag knåpade ihop en höstlista då också. Mina planer var att jobba, träna och spara pengar till en resa. Det är samma nu.

7. Vad kommer du lyssna på?
Jag lyssnar på det som jag tipsar om som Dagens låt.

8. Vad läser du?
Den boken jag har framför mig är Florence Stephens förlorande värld, som jag inte har börjat på ännu.

9. Vad tittar du på?
Det jag hinner med och känner för t ex Vetenskapens Värld, Loch Ness, Hitlåtens historia, Skavlan. Och snart Top of the Lake, Doctor Foster och Vår tid är nu och Så mycket bättre.

10. Vad var bäst med sommaren?
Bästa med sommaren är semestern! Att vara ledig med familjen. Skönt att inte behöva så mycket kläder. Skönt med långa ljusa dagar! Och våra två medelhavsresor!

11.Vad har du för höstplaner?
Bli lite mer social. Träffa vänner. Gå ut och äta oftare.


Dagens låt: Zeds dead, Diplo, Elliphant – Blame

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.