Melodifestivalen 2017 deltävling 1

mello
 https://www.svt.se/melodifestivalen/

Jag har idag lyssnat 1 minut av varje låt. Utefter det så tycker/tror jag följande:
Hold On och Wild Child vidare till final.
Her Kiss och One More Night till andra chansen.
Och då blir det Amare, Mitt Liv och Road trip som åker ut.

Vad tror ni? Svaret får vi på lördag!

Tillägg 5/2: Mycket riktigt så gick Nano och Ace Wilder till final.

De som fick en andra chans var Boris René, som jag ville. Och sedan ”De vet du”, seriöst?! De tre programledarna i år är Hasse Andersson, David Lindgren och Clara Henry. Jag vet hur det kommer att låta på måndag: för mycket svordomar från Clara. Pausunderhållningen var som vanligt mycket bra. Eller ja, inledningen hade ju lite mer att önska förstås. Men det blir kanske bättre nästa vecka. Mera om mello hos Tramsfrans.

2 kommentarer

  1. Jag håller för öronen och väntar tills det är dags imorgon. Nästa helg piffar Loppan och jag oss och ser det på plats. Dock lite före er andra, som sitter framför TVn. Vi kollar på genrepet på dagen. Så får vi mello dubbelt upp. Både irl och med lördagsmys i soffan.
    Trevlig helg på dig! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.