Söndag / tårta / grillning

sondag
sondag
Tårta
Rabarbertårta med jordgubbar åt vi i måndags. Ja för denna veckan började ju med en ledig dag. Vår bordsflagga får stå framme hela månaden. Vi firar svenska flaggan dag, skolavslutning och snart blir det Midsommar.

Bästa
Fredagar i alla ära, men för mig är lördagen bäst! Lördag morgon och förmiddag är den bästa tiden på hela veckan! Man har fått sova ut och känner sig pigg! Och vet att man har ännu en sovmorgon att se fram emot. Jag får så mycket gjort då.

Grillning
P gjorde grillade bacon-dammsugare. Man rullar in ost i blandfärs och bacon runt om. Det blev gott! Till det hade vi klyftpotatis, tzatziki och sallad med vattenmelon i. Till efterrätt jordgubbar med vaniljglass och godis. Vi hade gäster så vi var tio personer som satt på altanen. En fin kväll! Jag glömde att fota maten. På bilden är det istället lördagslunchen med kyckling och avokado.

Vattna
Alla står och kollar in hur torrt det var i odlingslådorna 🙂 Idag har vi vattnat lite där i alla fall. Sedan så har P klippt bort en bra bit av vår gamla syrénbuske. Format till den lite och gjort den mindre, så att den liknar de båda nyare buskarna bredvid. Det är tre buskar som står i södra trädgården.

Träning
Jag tog en skogpromenad. Först gick jag i rask takt, sedan joggade i 15 minuter och sedan gick igen. Känns som en lagom runda just nu. Jag var ute i 50 minuter. Sedan blir det BodyPump och Body Balance som vanligt.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.