Söndag / syrén / hårborttagning

sondag
sondag
Syréner
Så underbart det är just nu när syrérna blommar! Ädelsyrénen Sensation är så fin! Den som doftar mest och är störst i trädgården är den lila bondpionen.

Mor
Mamma fick en kvist av syrénen när jag var där igår. Jag hjälpte henne med att tvätta alla fönster! Tösen var också med och hjälpte till. Vi gav bort choklad också, köpt på Lagerhaus. Även några tvålpumpar med mera.

Satina
Nu har vi enfärgade vita sängkläder, även kuvertsytt underlakan, i kammad bomullssatin från Mille Notti. Jag gillar ”hotell-känslan”!

Träning
Denna veckan har dottern och jag varit på Body Balance tillsammans. Sedan dansade vi Sh’bam i fredags! Idag ska jag på Body Pump.

Hårborttagning
Jag tar bort hår i armhålorna. Med det smidigaste och billigaste sättet, en rakapparat. Kanske lite vid bikinilinjen ibland, men inte benen. Nu har jag bara få tunna ljusa hårstrån, hade jag haft grova mörka hade jag kanske tänkt annorlunda, jag vet inte. Jag tycker det är synd att kvinnor ska behöva bry sig om håriga ben. Vad är det för samhälle vi lever i? Dottern som är 14 år, frågade efter hårborttagnigskräm till benen. Några andra i klassen hade det. Hon har inget behov av det tycker jag. Dyrt är det också. Ska man verkligen behöva bli ”beroende” av hårborttagningskräm när man är 14?

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.