Söndag / Dr. Westerlund / Starlet nostalgi

söndag
växter
Växter
Min Doktor Westerlund som var så här fin när jag köpte den förra året. Jag gör ett nytt försök. Ska bli bättre på att toppa den  nu denna gången då så att den blir tät. Jag satte toppsticklingar i vatten och lät dem få rötter, nu har jag planterat i ny jord. Elefantöra som jag fick av min jobbarkompis växter fint och nu har den fått sitt första rotskott.

Semester
Jag har snart varit ledig fyra veckor i rad från jobbet och det är skönt. Men det där med ”semester” är en annan sak. Vi har mest haft det jag kallar miljöombyte. Allting är lite trängre i en husvagn men man får se och uppleva nya saker när man åker hemifrån med den.

Blekinge
Tösen kommer hem idag. Efter Ölandsresan sov tösen hemma i två nätter sedan åkte hon till sin bästa kompis sommarstuga i Blekinges skärgård. Det är inte mycket hon har varit hemma detta sommarlovet.

Grillplatsen
Vi har bytt sjöstensplattor mot ett trädäck. Mer om det i ett eget inlägg. Andra saker är att måla garaget och att laga och fixa förrådet bakom. Det finns alltid saker att göra när man har hus och trädgård.

Nostalgi
P och jag hjäpte mina föräldrar att rensa i källaren. Jag tog hem mina gamla Starlet pocket. De är från 1984 och några år framåt. Kanske dottern tycker att de är kul att titta i dem en runda. I den lilla högen ligger min mammas bildromaner från 60-talet Vicky- och Hjärtebiblioteket heter de. Sedan fyllde vi hela släpet och åkte till soptippen med diverse bråte. Skön känsla att rensa.

Minionerna
Vi var på bio med lilleman och såg Minionerna. Den var rolig! Skönt att sitta inne i en biosalong och skratta när regnet vräker ner utanför.

 
söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.