Söndag / rosa blommor / ishockey

söndag
söndag
Rosa
Det fina lilla blommande körsbärsträdet såg jag när jag hämtade dottern på simningen igår. Det är så underbart fint denna tiden på året! Jag skulle vilja uppleva det i Stockholm någon gång eller varför inte i Japan!

Tokyo
Skålarna med blått mönster i kommer från Tokyo Design Studio. Jag fick mina från jobbet i julklapp via Delicard. De finns även på Tehuset Java har jag sett.

Hockey
Vi är väl inte speciellt intresserade av ishockey egentligen, men visst rycks man med i stämningen när det är SM-final och guldyra! Att se Ola Salo sjunga på torget är såklart roligt. Tösen, i sina solglasögon, fastnade på bild med Ola Salo.

Blommor
Jag var en runda på Blomsterlandet igår. Så mycket fint det fanns där! Men det är inte läge att handla ännu. Vi ska fixa iordning i trädgården först innan det är dags att plantera mera.

Trerätters
Tösen fixade menyn igår. Vi hjäptes åt hon och jag att laga mat. Hon gjorde några små snittar till förrätt med gräslök, gräddfil, ost, skinka, tomater. Sedan blev det spaghetti och köttfärssås. Efterrätten var en hemmagjord chokladmousse med björnbär på. En bit kladdkaka också. Det blev fint.

Jacuzzi
Idag var tösen och jag hos våra kompisar och badade utomhus i deras jacuzzi. Vädret var inte så bra men det gjorde ju ingenting. Det var skönt!
Sedan var jag på min söndagsträning.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.