Collage / Be a tree and you will see

collage

collage
 
Be a tree and you will see. Affisch på bomullscanvas av Jesper Waldersten, finns på Svenskt Tenn. En silverfärgad ananas i porslin från Pols Potten. Jeansskjorta i lyocell på Gina Tricot. Följ tvättråden annars krymper den. Bordslampan Rock i glas från Globen lighting. P som i planta, kruka i porslin från Design Letters.

Skor Vans i beige läder & Other Stories. Ryggsäck Domo Biker i svart kalvläder Marc by Marc Jacobs. De fina skålarna från Tokyo Design Studio finns på Tehuset Java. Glasburk med kran 6 liter från Granit. Så fin soffa! Le Grand Air Decotique i blå klädsel Rum 21. 


Dagens låt: OneRepublic ft. Alesso – If I lose myself tonight it’ll be by your side

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.