Söndag / citrus bricka / begravning

söndag
söndag
Lampa
En LED-glödlampa och lampfäste med sladd från Buster + Punch sitter nu i lillemans fönster. Behagligt sken för ögonen att titta på och den sprider ett fint lagom ljus. Det blir ett coolt ljusmönster ner på golvet också.

Bricka
Min nya bricka, som jag köpte på Norrgavel, kommer från Ljugbergs. Mönstret heter Citrus Limon av Maria Åström. Jag köpt även ett diskmedel där. På Svenssons köpte jag doftljuset Ro från Skandinavisk för bara 99 kronor.

Begravning
Ps morfar, barnens gammelmorfar begravdes igår. Det var fint. På bilden syns de vackra sammetslika röda rosorna. De var ihopsatta till ett hjärta från barnbarnen med familjer. Samma rosor var också uppe på kistan.

Basilika
Basilika är min älsklingsdoft! P lagade lite god mat igår kväll. Vi hade tänkt att ha grillpremiär, men det kände lite för kallt. Så vi lagade och åt inomhus.

Annie
Jag skulle vilja se om den första gamla filmen om Annie från 1982. Idag har barnen tittat på en ny Annie från 2014 på bio. De gillade den och speciellt den nygamla musiken.

Majblomma
Den rosa och lila majblomman för 2015 har idag inhandlats för 60 kronor i form av en pin i metall. Idag har vi varit hos vänner och ätit en god tacopaj på deras altan. Sedan blev det söndagsträning för min del.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.