Collage / paradisverkstan / ryggsäck

collage

collage
Det har inte blivit så många collage ännu, detta är det andra i år. Jag har väl annat för mig, som att titta på tv 😉 Den fina vasen Fröhus kommer Paradisverkstaden, som jag besökte när jag var på Öland i september. En nyhet från Byredo är hår-parfym, men det är ingenting för mig. Tacka vet jag doftljus! Burning Rose är ett av de nyaste från Byredo.

Den vita taklampan med skärm i vitt linnetyg finns på Granit. Arka från Stolab här i jubileumsupplaga, den fyller 60 år. Mörkblå slacks från H&M. T-shirten i lin kommer från Lindex. Jag gillar mörkblått! Nike Air max sneakers på Stadium. Svart liten ryggsäck i kalvskinn från Adax. Jag har en liknande som jag gillar mycket. Bättre med ryggväska än handväska!
Bricka med mönstret Strawberry Thief från Morris & Co.


Dagens låt: Urban Cone ft. Tove Lo – Come back to me

2 kommentarer

  1. Hej! Fick ett tips om din blogg och jag vill bara lämna ett fotsår och tala om att jag gillar din sida skarpt! Kikar gärna in här igen och har lagt till dig i min länklista, hoppas ok!
    Vackert collage!
    Kram Jes

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.