Söndag / simtävling / bullar

söndag
söndag
Solnedgång
Det var en så fin solnedgång ikväll när vi var på väg hem från att ha varit och hälsat på Ps syrra och hennes familj. Jag tog en bild men det var ju mycket finare i verkligheten! Det var en så vacker himmel.

Kanelbullar
Det var kanelbullen dag igår. Jag bakade kardemummabullar med kanelfyllning efter Leilas recept i fredags. Vi hade med oss dem som fika igår.

Simtävling
Barnen var på simtävling igår. P och jag var med både två och tittade och hejade och snackade med de andra föräldrarna. Det blev ett gäng brons- och silvermedaljer till dem. Lilleman var några hundradelar från en guldmedalj på 25 m fjärilsim. Det är den grenen han tycker är roligast.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.