[ Bloggutmaning 365 ] Kreativitet

bloggutmaning
 
VECKA 37 – KREATIVITET
 
251. Är du en kreativ person?
252. När är du som mest kreativ?
253. Berätta om det mest kreativa du gjort
254. Om kreativiteten försvinner, hur får du tillbaka den?
255. Tipsa om något kreativt man kan göra en tråkig dag
256. Hiss & Diss – Kreativitet
257. 5 kreativa människor du inspireras av

Ibland är jag kreativ. Jag var nog väldigt kreativ som barn men det har avtagit med åren. Jag är som mest kreativ när jag är tillsammans med barn tror jag. När jag får ett gäng färgtuber att kladda med! Jag har gjort mängder av fina oljemålningar, akvareller, pasteller, teckningar, keramik. Jag var som mest kreativ och produktiv när jag var 21-22 år och gick på folkhögskola. När man fick ägna hela dagarna åt att skapa och koncentrera sig på bara det.

För att bli riktigt kreativ behöver jag vara i någon annanstans än hemma. Utomhus eller i en studio där det finns rikligt av material och verktyg att jobba med. Har man en tråkig dag med gott om tid så kan man sätta igång att plocka fram saker hemma också, men det är inte lika kul. En tråkig dag kan man gå t ex till Panduro eller färghandeln. Och ut i naturen såklart!

Jag målar och pysslar inte så mycket nu. Men jag fotograferar lite då och då. Jag är kreativ på ett annat sätt nu. När jag bloggar och gör collage med mera känns lite kreativt för mig.
Hiss: När man har flyt och glömmer tid och rum!

Diss: Var ska man göra av all bråte? Det går inte att spara alla alster. Det roliga är att göra dem inte att ha dem kvar. Jag vill inte ha något på väggarna längre som jag hade förr. Just nu är jag inte särskilt kreativ, men det kommer kanske tillbaka typ när jag blir pensionär? 🙂

Jag inspireras av Moderskeppet, Craft & Creativity, Swe Scrapbook,
Simple as that, Blomsterverkstad, Weronica, och mängder av andra bloggar.

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.