Collage / Edblad / Muk

collage

collage
Doftljus från & Other Stories i mitten av september. Jag är mest nyfiken på det som heter 7:e våningen. Bricka från från Edblad. Armbandet Play med lekande barn också från Edblad. Argan glansolja för håret från Muk. Vit vas från Lyngby porslin i Danmark finns på Stylizimo.

Stickad cardigan med bollar från Lindex. Kappa i fuskmocka från Vero Moda. Ines jacket från Filippa K. Burk från Orla Kiely på Hipstore. Tvättmedel från Tangentgc + Filippa K. Ribbad byxa med utsvängda ben i akryl, ull och lin från Zara. Bordet Shanghai från Mio möbler. Svartvit pläd Tara från Indiska.


Dagens låt: Feist – How my heart behaves.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.