Söndag / Tylösand / köket

söndag
tylösand
Tylösand
Vi besökte Tylösand i fredags. Det var skönt att äntligen få bada i havet! Det var härligt i vattnet, skönt att ligga i en stund. Barnen hade roligt. De hade en frisbee med sig och sina cyklopglasögon. Det var cirka 24 grader vid kusten och 29 grader i inlandet denna dagen. Har man badat i havet så känns det som semester på riktigt!

Vattenmelon
Det har som sagt varit väldigt varma dagar denna veckan. En kul tips är att plocka fram pepparkaksformarna och använda dem på skivor av vattenmelon för ett kul mellanmål!

Lunchlådor
Äntligen är köket klart så långt att alla vitvaror är installerade. Jag har tyckt att det är roligt att laga mat igen. Så nu har jag tagit tag i saken och förberett lunchlådor inför nästa vecka då det är jobb igen. Jag köpte min tygkasse för matlådan på Lagerhaus.

Laptop
I fredags var det en juli-afton som var som Julafton. Lilleman fick en laptop och ett nytt spel! Tösen fick en hon också. De gamla begagnade de hade innan hade gjort sitt.

Life Hacks
Små enkla billiga tips och knep för att göra livet lättare. Det finns mycket sådant runt omkring på internet. Här är några exempel på vad jag menar. Barnen och jag hittade en kul snubbe som vi har tittat på tillsammans i helgen, bara för det var så kul. Han heter Taras Kulakov och är från Ryssland, eller var det Tjeckien, men bor i USA. Kolla in CrazyRussianHacker.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.