Söndag / chokladblomma / radio

söndag
chokladblomma
Chokladblomma
Årets chokladblomma blommade med sin första blomma i denna veckan.
Våra röda rosor slår ut i mängder. Lavendeln blommar också.

Radio
Vi har köpt en ny köksradio som vi båda är nöja med! Det är både vanlig radio och internet-radio i den här snygga lilla lådan. Argon iNet2+

Köket
Denna veckan har det gått lite framåt i köket för vi har fått i alla fall halva leveransen av vitvaror; ugn, mikro och fläkt. Vi har också fått el och vatten inkopplat, så nu kan jag använda diskmaskinen igen. Jag kommer att sammanfatta allting med köksrenoveringen i ett eget inlägg sedan.

Barnen
Barnen har varit med sin farmor och farfar denna veckan. De har tillsammans varit hos sin 1-åriga kusin som bor utanför Karlskrona. Så de har doppat sig i Östersjön och de har besökt Barnens Gård. Nu är de hemma och packar om resväskorna för att vara hos mormor och morfar i veckan som kommer.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.