halvårskoll 2014 – 1

halvaret
Här kommer första halvan av 2014:

Januari
Vi påbörjade köksrenoveringen litegrann. Målade fönster och jag beställde hem lamporna. Jag fick tillbaka min kamera efter att den har varit på lagning. Lilleman började med simträningen igen efter att han bröt nyckelbenet i december. Jag började på vuxensim nybörjarkurs i crawl.

Februari
Tittade på musikalen Jesus Christ Superstar med Ola Salo som Jesus. Hade tjejfest och bjöd på grekisk pyttipanna. Tittade på Melodifestivalen. Började träna på ett nytt ställe. Var på ett Tabata-pass. Började köra Body Pump igen, kul! Började en utbildning.

Mars
Började jobba. Tränar Body Pump och Body Balance som är favoritpassen. Barnen är på simtävlingar, läger med mera. Fixade pass, för att kunna åka utomlands, till mig och barnen. Lillen hade Lasergame-kalas.

April
Lilleman har börjat på simhoppning. Jag var hos optikern, ska använda mina glasögon oftare nu. Tösen har extra jobbigt av björkpollen i år. Var på Mammografi för andra gången. Såg Rio 2 på bio.

Maj
Var på fest hos Ps kusin. Var på en stor 40-årsfest med trollkarl och live-band. Joggade Vårruset med jobbarkompisarna. Hela familjen åker till Lalandia i Rödby där vi leker och badar. Tar en tur in i Tyskland till Lübeck. Börjar riva köket.

Juni
Ps kusiner var här på picknick i trädgården med jordgubbar och glass. De nya köksskåpen kom. Köpte en robotgräsklippare ”Stickan”. Tösen cyklade till stora badplatsen tillsammans med ett gäng klasskompisar. Köksrenoveringen är igång.

5 kommentarer

  1. Trevligt att se och läsa om ditt halvår. Vi är gissningsvis i samma ålder – jag var också på mammografi för andra gången i mitt liv i april :-D.
    Ha en fin sommar och en bra andra halva av 2014! 🙂

  2. >Annika Pro Tempera: Det där med när man får komma på mammografi verkar skilja en hel del mellan olika landsting. Jag har fått gå vid 40 och 42 ännu så länge i alla fall.
    >HeLena: Min man och jag gick tillsammans på crawl-kursen. Kursen var för nybörjare och vi var ca 6 deltagare, det var lagom. Jag lärde mig väldigt mycket och det var roligt. Jag hade aldrig crawlat någonsin tidigare så det var helt nytt för mig. Är lite stolt att jag tog mig för att göra det!

  3. >Karin: Tack! Jo här kör jag en effektiv rapport av halvåret. Vill man läsa mer är det ju bara att titta bakåt i arkivet. Lalandia t ex har ju redan ett eget inlägg i maj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.