Lalandia Rödby

lalandiaBilder från: https://www.lalandia.dk/

Barnen har haft så roligt denna veckan! Vi fick i julklapp av barnens farfar och farfar att följa med till Lalandia i Rødby i Danmark. Barnen åkte med farmor och farfar i tisdags. Ps syrra, hennes lilla dotter och sambo också. P och jag körde dit i onsdags kväll. Vi har bott i en semesterstuga på området alla nio. Det har gått bra. Vi har haft varsin maträtt med oss till kvällarna, samt ätit ute.

Det finns ett stort badland Aquadome med många pooler och vattenrutschbanor. Den häftigaste var Tornadon där man åker på en gummiflotte som såg ut som en fyrklöver. Jag åkte den en gång med P då jag fick sitta framlänges i flotten. Sedan åkte jag en gång med tösen, då fick jag åka baklänges vilket var läskigare. Nu kommer stupet! ropade hon till mig.

Barnen har provat på att klättra på en klättervägg. Första dagen som jag jag var med dem klättade lilleman upp för fem av de sex banorna. De sista kom han inte hela vägen upp på. Men dagen därpå klarade han av den svåraste också. Han var så nöjd när han hade klarat det! Tösen klättrade upp för två hela banor och resten nästan hela hela vägen upp.
 
Att hoppa High Jump, studsmatta med sele var något de gillade jättemycket! Lilleman kom på hur man gör volter och innan har hade hoppat klart hade han klarat av att göra trippel-baklängesvolt och enkel framlängesvolt! Han samlade en publik runt om sig som hejade på! Coola killen!
 
Åka slalom på ett slags rullband var jätteroligt för barnen, speciellt tösen var duktig på detta! De hade en halvtimme med instruktör. Tösen åkte en gång med lillebror och en gång med farfar. Hon lärde sig jättemycket!

Sedan lekte de med sin lilla kusin på leklandet. Det fanns rutschkana och bollhav inomhus och bilbana, hoppmatta och annat utomhus. De tittade på en clown som trollade och gjorde ballongfigurer. Mängder av kul saker!

lalandia
 Foto: Nilla Tankebubblor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.