[ Inspobanken ] Planer köket

plan
 
Sofia har startat Knååda Inspobanken. Varje månad finns det ett tema att blogga om, med egna bilder. Det pågående temat nu i januari är Planer 2014.
 
För mig är planerna just bara planer ännu så länge. Min bild föreställer vårt lilla köksfönster som just har fått ett par lager vit färg. Min pärm med ritningar och idéer och planer och så kataloger. Men det kommer mera! Någon gång innan året är slut är min plan att visa före- och efterbilder på vårt helrenoverade kök. Taket ska bli nytt, alla skåp och luckor, kakel, vitvaror med mera. Det blir spännande!
 
Vi har bott i huset i snart fem år nu och köksplanerna har väl smidits lika länge om inte mer. Huset är byggt 1975. Vi har renoverat oss igenom nästan allt det andra som vi ville göra. Det har gått förhållandevis bra faktiskt. Köket är det största och dyraste och det vi har haft svårast att komma överens om hur det ska se ut. Nu är det äntligen på gång! 2014 blir kökets år hemma hos oss.
Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

7 kommentarer

 1. Vad kul med en köksrenovering, vi renoverade köket i vårt 70-talshus för tre år sedan och det är fortfarande lika roligt att laga mat där. Sedan att det fortfarande inte är klart, är en annan femma. Hoppas ert kök blir precis som ni drömt om!

 2. >Annelie: Kul!
  >Emma F: Det är min plan också, att det ska bli ännu roligare att laga mat där!
  >Lissen: Jag vet inte hur det låter men det känns i alla fall väldigt genomtänkt och bra.
  >Knaada: Tack själv! / Nilla

 3. Oj, vad roligt du kommer att ha, att planera är en del av nöjet! Och nytt kök är underbart, känns som hela huset får ett lyft!
  Lycka till! Och bilderna se jag fram emot!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.