Gatto / Bloomingville / Muubs / Röhnisch

collage tankebubblor
collage tankebubblor
 
Gatto bordlampa formgavs av Achille & Pier Giacomo Castiglioni år 1960. Den finns i två höjder Flos Svenssons. Vaser i geometriska former från Bloomingville. Kopphållare i svart från Bloomingville. Palm Beach candle från Village stores i Australien. Te vanilj rooibos från Løv organic. Muminmugg Tove Jansson 100 år 2014 är en jubileumsmugg från Arabia. Extra fin till dotterns samling.

Shibuya är en elegant kombination av skål och vas från Kartell. En skål i trä från Muubs. Sonens t-shirt finns på H&M. Tvättsäck som även går bra att boxa på från Suck.uk. Beiga kostymbyxor från H&M. Shape Willa tights Grå Röhnisch på Intersport. Antracitgrått bäddset från Zebra collection på Sova.
Väldoftande handtvål Secret Haven & other stories.


Dagens låt: Family of the Year – Hero

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.