Bläck / Ducky / Stitches / Indiska

tankebubblor

tankebubblor collage
 Halsband i rostfritt stål Eternity Edblad. John rutig scarf i ull/kashmir från Bläck finns på MQ. Ducky gjord av ek Normann Copenhagen. Den finns även i grått. Skålar Stitches av Gry Fager Menu. Vattenkanna av Paul Loebach + Kontextür via Design Milk. Duschcreme, kroppslotion och handtvål med illustrationer av Stina Wirsén på Åhléns. Ice Chandelier ljuskrona 9 klar &Tradition på Designonline.

Birdtop Soaked in Luxury på MQ. Svart klänning från Lindex. Vit chiffongblus i polyester H&M. Byxorna finns på Lindex. Wera stövlar Åhléns. Pot clip spoon rest är en klämma du fäster på grytans kant, för att hålla sleven med, Busyboo. Fem olika doftljus i fin plåtask finns på Indiska. Mosstickad akrylpläd från H&M.


Dagens låt: HAIM – Don’t save me

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.