Söndag / höst / snuva

söndag i punktform
ljung
Höstdagjämning
Vi har fått hösttemperaturer (SMHIs årstidskarta) i Götaland denna veckan,
och mellan igår och idag har det även blivit höst enligt meteorologisk definition,
i stora delar av Götaland (utom vid kusterna). Det passar ju bra eftersom det är höst även i kalendern idag.

Förkylningar
Denna vecka är det inte bara hösttemperaturen som har kommit hit utan även förkylningarna. I alla fall jag har drabbats, så denna veckan har varit väldigt seg. Feber till och från, snuva, nästäppa och sedan hosta.

Hårfärg
I fredags kände jag mig i alla fall kry nog att ta mig till frissan för min klipptid.
Man blir genast piggare av att bli lite ompysslad! Mitt hår har växt en hel del nu. Jag färgade det i en brun nyans senast för att få en mildare utväxt av mitt mörkblonda hår och det var bra. Nu har jag fått i blonda slingor och håret som helhet har en orange-skiftande färg som är fin.

Simtävling
Barnen var båda på simtävling i helgen. Jag skulle ha följt med, men var hemma och vilade istället. P filmade dem, så jag fick ändå se dem simma. Tösen klarade silvertiden på 50 meter frisim och fick en silvermedalj. Hon fick även en bronsmedalj i 50 m ryggsim. I bröstsim hade hon brons sedan tidigare.

King
Barnen spelar King på skolgården och även hemma. Jag har varit med dem och spelat, inte denna veckan, och det är riktigt roligt! Takterna sitter i, till och med så sonen tyckte -Vad säker du är mamma!

Bron/Broen
Jag kom på först nu att jag nog skulle gillat tv-serien Bron som har visats på ettan. Man kan inte följa allt och det blev inte av att jag tittade. (Jag ska se första säsongen vid tillfälle). Men jag hakar på nu istället! Säsong 2 börjar ikväll 21.00 på svt1.
Tillägg 25/9: Nu har jag sett hela den första säsongen av Bron. Riktigt ruggigt spännande! Gillar ni kriminalserier, lite mord och sånt, så se den om ni inte redan har gjort det! Saga är ju en så härligt karaktär 🙂

orange
 

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.