Fototriss – härliga höst

höst
 Ek, lönn och rönn. Härliga höst med alla vackra färger! De här bilderna fotade jag igår. Det är fortfarande mycket grönt. Vi har fått hösttemperaturer i Götaland i denna veckan, men det är inte höst, meteorologiskt sett, ännu. Det är i alla fall höst i kalendern idag, Höstdagjämning.


Dagens låt: Frank Turner – Recovery

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

12 kommentarer

  1. Härliga bilder! Hösten gör sig så bra på bild. Det är ingen årstid som jag lägger någon större vikt vid. Den ska passeras och så småningom leda till våren, den underbara! Allt vaknar igen – det som hösten var med och släckte!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.