Muvme / Dogeared / Pleece / Jonas Lindholm

tankebubblor
tankebubblor collage
 
Koppar och fat från Muvme. Silverringar med bokstäver Dogeared finns på KyssJohanna. Solglasögon RayBan Aviator på Nelly. Ljuslykta vit/mässing från Skultuna på RoyalDesign. Jacka från MQ. Tvål och handlotion från Estelle & Thild hittade jag via Mariaembs fina miljösvep. Pleece halsduk designad av Marianne Abelsson finns på Designonline. Jag har en Pleece fleece-pläd som jag gillar!

Bordlampa i form av ett Eiffeltorn finns på Ellos. Grön skål Treasure Diamond från Ferm Living. En liten betong-diamant från Bloomingville finns att köpa på J.Levau. Rosa keramikask av Jonas Lindholm finns på Olsson & Gerthel. Sandbeige byxor från Holly & Whyte Lindex. Boots Clou Norton buckle på Nilson shoes. Frottéhanddukar från Norrgavel. Bord Tablo Normann Copenhagen.


Dagens låt: Drake – Hold on we’re going home

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.