Söndag / cinemagraph / kräftskiva

söndag
söndag
Simträning

Nu är båda barnen igång med simträningen. Och jag är igång med skjutsandet och att hålla koll på busstider. Dottern åker bussen till träningen och blir oftast hämtad när hon ska hem, men ibland tar hon även bussen hem. Det gäller att få ihop det. Sonen båda träningstider är i alla fall på samma dagar som dotterns, plus att hon har en dag extra.

Kräftskiva
Vi var på kräftkalas igår. Invigde våra goda vänners nybyggda altan. Det har varit riktigt fint väder denna helgen också. De som inte hade kräftskivor grillade nog, om man ska dömma av oset över bostadsområdet!

Cinemagraph
”Cinemagrapher är stillbilder som innehåller levande element vilket möjliggör för betraktaren att vara en del av  ögonblicket och förstärka känslan i bilden. Det handlar om en teknik som blandar effekterna av stillbild och video. Ett traditionellt fotografi kombineras med ett levande ögonblick igenom en isolerad animering som repeteras.” Text från Fantastic Frank Fastighetsmäkleri.
Detta kan bli väldigt vackert och effektfullt! Skapa spännande GIF-animationer av video. Är du nyfiken på hur man gör så kolla in denna instruktionsvideo av Sanna på Moderskeppet.

 
Bästa på hela veckan
Det brukar vara roligt att träna men idag kändes det extra bra. Flyt. Skivstång-intervall är det jag gillar bäst! Get up get up get get up! Och när jag kom hem hade Raringen lagat middag, kyckling. Nu är det snart dags för sista delen av
The Paradise på svt1. Skönt sätt av avsluta veckan.
 
söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.