True Grace / Bruka design doftljus / svart hatt

tankebubblor
collage
 
En salig blandning: Halsband med stjärna från Oxxo design. Doftljus Geranuim från True Grace. Glasvas med prickigt relief-mönster i ännu en variant från H&M. Grön vas med harlequin-rutmönster och skärbräda i grå skiffer från House Doctor. Svart ullhatt från Lindex. Även H&M har en snarlik hatt och säkert andra före dem. Grå sweatshirt från H&M. Flerfärgad kudde ”8-bits” finns på Mio. Jag har handlat mycket på Mio genom åren och gillar deras saker.

Bruka design har också hakat på det där med doftljus. Här är ett med tre vekar som doftar kokos från Bruka design. Känga med Gore-tex Katla från Viking på Intersport. Svart dunjacka från Woolrich på Nelly. Handkräm från Tokyo milk dark Vanilla Fly. En rund slät glasvas Villeroy & Boch på Royal Design. Zero Hide bordslampa av Thomas Bernstrand finns på Confident Living. Denna badhandduken från Åhléns med flygplan har jag köpt till min son. Hoppas nu att han gillar filmen också, som kommer på bio den 27 september.


Dagens låt: Phillip Phillips – Man on the moon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.