Nationaldagen 2013

nationaldagen
Vi har haft en jättefin dag! Men jag har nästan helt glömt bort att fotografera.
Vi har haft gäster; tre par med barn som har varit här. Vi satt ute på altanen och åt långgrillat kött,(indirekt grillat) barbeque: Helstekt fläskytterfilé med färsk dragon, mandariner, riven ost inrullat i. Helstekt fläskkarré marinerad med citron, vitlök och marinad. Och med blötlagda äppelspån på glöden. Till det hade vi potatissallad med tomatpesto, grönsallad, skink-broccolipaj, tzatziki.

Till efterrätt blev det marängsviss med banan och jordgubbar. Samt hallonmums.
Vi hade tipspromenad i trädgården. Frågorna handlade om Sverige med många siffror och årtal 🙂 Vi satt också på uteplatsen och pratade. Det är fint där varma dagar. Jag har plockat ogräs mellan plattorna där nu i veckan så det blev fint tills idag. Vilket härligt sommarväder vi har haft idag!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.