Moodboard april 2013

moodboard
Bilder: Boråstapeter, Ferm Living, Artilleriet, Mio möbler.

”De pudriga pastellerna visar vägen mot en ny, lekfull vår och pendlar mellan nude; den moderna aprikos och beige.” Boråstapeter visar vägen till denna fina färgskala. Aprikos, både på inredning och kläder känns fint just i vår. Men lagom är bäst, som alltid! Vi som har varit med på 80-talet har sett denna färgen förr, men som sagt, här kommer den ändå i en ny tappning som känns fräsch.

Geometriska former, gärna trianglar. Ferm Living har till exempel denna fina korgen och mängder av mönstrade kuddar, plädar, muggar. Det grafiska svarta och vita är snyggt fortfarande och kommer nog alltid att vara.

De cylinderformade mässingskrukorna är ju verkligen hur snygga som helst, så här kommer en bild på dem igen! Klotformade glasvaser har jag haft med på mitt moodboard tidigare och här syns ytterligare en som heter Malva i glas och metall. Artilleriet är en affär väl värd att kolla in!

I april kom det äntligen lite vårvärme! Det är dags att ta fram trädgårdsmöblerna och fixa iordning på altanen. Mio har en helt del att välja mellan.
Snart är sista helgen i april här.


Dagens låt: Bon Iver – Holocene

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

3 kommentarer

 1. Hej,
  Fint moodboard, älskar Grythyttans möbler, har själv hemma. Att gunga är något ursprungligt och så himla skönt. Och man tröttnar inte på de heller, en riktig klassiker!
  Jag undrar över blogginlägg tema trä som du skrev om häromdagen, är det bara att länka in till dig senast fredag eller missuppfattade jag i kvällströttheten?
  Ha en skön kväll!
  Camilla/Stilitiden.se

 2. >Mio har en trädgårdsgrupp som heter Skärhamn, ganska så lik Grythyttan. Jag har inte sett dem i verkligheten.
  >Vill du vara med på Galleri Fredag så gör det alldeles utmärkt! Ha du bilder på temat trä kan du lägga in ditt inlägg på den widgeten som jag har i trä-inlägget. (På fredag kommer mitt inlägg på temat porslin och då finns där en ny widget som ska innehålla länkar till inlägg med porslinsbilder.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.