Louise Roe / United / Luckyboysunday

collage

collageVoluspa doftljus på Bluebox. United dotljus finns också på Bluebox. Taklampa med svart-vit sladd på Åhléns. Fin ullpläd Bobby multi från danska Luckyboysunday finns på Länna Möbler. Marinblå cardigan från Lindex.
Tuff jacka för tjejer finns i storlek 128-164 på Zara.

De illsöta fågelmuggarna finns på Åhléns. Scarf trikåsnodd med stjärnor på Gina Tricot. Batikmönstrad tröja också Gina Tricot. Svart-vit ullmatta finns på Mio. Prydnadsskål i aluminium/koppar designad av Louise Roe kommer i april på Länna Möbler. Vaser med prickigt reliefmönster i klarglas eller grå metallic finns på H&M.


Dagens låt: Vanbot – Lost without you

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.