Mad et Len / Theodor / Mimou / inka-mönster

collage

collage
Doftljus Savon de Marseille citrus och verbena på Bangerhead. Doftljus i svarta burkar Mad et Len finns på Artilleriet. Klocka Tid Watches Stockholm. Svart sparbössa Moneyphant Georg Jensen på Länna Möbler. Ljushus i svart metall finns även i koppar House Doctor på Darling Things.

Randig blus i polyester från H&M. Prickig tunn blus Lindex. T-shirt från BikBok. Stjärnmönstrade jeans Lindex. Svarta jeans med inka-mönster BikBok. Byxor med vävt mönster H&M. Tunna svarta byxor med pressveck H&M. Te i alla olika sorter även örtte från Theodor Paris. Kudde från Mimou.


Dagens låt: Imagine Dragons – Radioactive
Jag önskar mig verkligen detta album: Night Visions!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.