Rakt hår med plattång

plattång
Idag blir det en minnesanteckning om en plattång i bloggen! När tösen var och klippte håret i november fick hon håret rakt med hjälp av en plattång. Jag var inte med då, så jag såg det först när hon kom hem. Hon var så nöjd med sitt raka mjuka släta hår. Tomten kom med en plattång i julklapp till henne och idag har jag använt den på henne för första gången. Övning ger färdighet.

Själv brukar jag inte använda plattång, jag fönar mest eller bara låter håret självtorka medan jag kramar fram lite lockar. Det är lätt att variera sig när man har självfall. Tösen har samma hårkvalitet som jag och eftersom hon har långt hår blir det lätt tovigt. Det var nog därför hon blev så nöjd när hon fick det plattat, det blev ju så mjukt och följsamt! Det gick ganska så bra första gången, tycke jag nog. Vi kommer ju inte att göra detta ofta, utan någon gång ibland.

Ikväll ska hon på födelsedagsfest så då passade det bra att inviga julklappen! Plattången heter Babyliss pro 200 wet & dry slim. Värmeskydd kommer från L’anza, healing smooth. L’anza har bra grejer och så doftar de så gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.