Tredje advent 2012

advent
Idag har vi tänt tredje ljuset i advent. Det var böcker i barnens advents-presenter. Barnen har varit på simtävling tillsammans med sin pappa. P ville ha en utegran detta året. Vi var och sågade oss granar i farfars skog igår. Efter mycket letade hittade vi till slut även belysning till utegarnen. Jag trodde först att de skulle ha ett för vitt sken, men det blev okej när det väl kom på plats. Mängder med små lampor, 200 stycken!

En gran inomhus, i tv-rummet, har vi också fixat. Tösen och jag klätt den ikväll. Samma pynt som vanligt men vi gjorde varsin ny smällkaramell med hjärtan på också. Det blir så mysigt och juligt när granen kommer in. Tyvärr är inte vädret så juligt längre. Det är töväder och plusgrader idag, men snön är inte helt borta ännu. Det finns fortfarande hopp om en vit jul! Vi har haft saffranssemlor till fika idag. Nu kommer snart Ernst jul på tv. Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.