Day home / Kinto / Astier de Villatte / Fjälltåg

collage

collageStjärnor och hjärtan i silverfärgad metall från Day home. Liten svart-vit filt från H&M. Söt svans-mugg från Kinto. Det finns ekorrar och andra djur Tehuset Java. Ett ljus som ser ut som ett garnnystan Lene Bjerre. Grå vävd filtkorg på West Elm. Doftljus från Astier de Villatte på Artilleriet. Speedway jacka Barbour. Lampa Bob Watt och veke på Inreda.com. Kudde med kossor i sammet Fjälltåg pressbild från Ikea. Lejon-kudde i bomull med fototryck från Åhléns. Batik-kudde från Bolia.


Dagens låt: The Asteroids Galaxy Tour – Heart Attack

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.