Julfrimärken 2012 / Julkalendern radio & tv

julpostJulgransprydnader på årets julfrimärken, Julpost 2012. Formgivna av Inga-Karin Eriksson. De är självhäftande och de börjar säljas den 22 november.

Den 1 december får man ju som bekant öppna första luckan! Årets julkalender på tv handlar om Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst. Det är samma manusförfattare som för 16 år sedan. Barnen och jag har passat på att titta på Mysteriet på Greveholm på DVD nu i november.

På radio kan man lyssna på Siri och ishavspiraterna. Siris lillasyster Mika blir bortrövad av ishavspirater. Siri bestämmer sig för att hämta hem sin lillasyster!

Årets julklapp 2012 presenteras imorgon. Förra året var det den färdigpackade matkassen och året innan det surfplattan. Vad ska det bli i år, någon smart teknikpryl kanske? Eller en gjutjärnsgryta, en robotdammsugare, hörlurar, kaffemaskin, smartphonefodral, kettlebells, fler böcker?
Tillägg den 21/11: Årets julklapp 2012 är Hörlurarna.

Så här såg det ut hos oss för precis ett år sedan 20/11! Adventsförberedelser. Julenen och kransen har jag plockat fram idag, så nu är det bara några hyacinter som fattas då! Jag tänder inte själva belysningen ännu dock, det får vänta.

3 kommentarer

  1. Vad roligt att få se frimärkena. Jättefina! Julkalendern ska jag se 😉 Mina barn älskade Mysteriet på Greveholm så de är glada nu!
    kram
    Lotta

  2. >Mina barn var ju inte födda när den första Greveholm visades och själv var jag "för gammal" för att se den på tv. men eftersom jag har hört att den ska vara bra så köpte jag den på dvd förra året. Och mycket riktigt – den var jättebra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.