Linnelakan / Doo-Wop / Nappula

collage

collageEn fin vit lampskärm Giro från Watt&Veke. Doo-Wop pendel mörkgrå design Louis Poulsen finns på Svenssons. Block Lamp designad av Harri Koskinen finns på Design House Stockholm. Doftljus från Lilla Bruket. Ljusstaken Nappula designad av Matti Klenell iittala. Grafiskt tryck Yes från Therese Sennerholt. Kofta i ullmix Wera Åhléns. Glansig svart top med tryck Lindex. Djup tallrik Pergola Rörstrand från Dukat Bord. Skål Letti pärlgrå Sarjaton iittala. Stickad ullpläd Chunky Throw Ceannis på Artilleriet. Kuddfodral med uggla från Village.
Vackra sängkläder i linne från Norrgavel.


Dagens låt: Rihanna – Diamonds

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.