discokula / spegelboll

Elle interiör
Bild: https://www.agentbauer.com/photographers/petrabindel/interior/
”I vardagsrummets fönster hänger en discokula som kastar in fina solkatter på väggarna” Trend? Det känns som om det kan vara riktigt fint. Vet inte om det skulle passa hemma hos oss dock. Barnen skulle nog bli glada i och för sig 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

  1. Min karl är discjockey sedan ca 20 år tillbaka och skulle nog bli väldigt glad om jag tog upp discokulan från våran "lounge" (där vi samlar allt möjligt konstigt jox) till vardagsrummet, men jag undrar hur det skulle passa in egentligen… 😉 I det där fina hemmet gjorde det sig väldigt bra i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.