Inredningscitat

inredningscitat
Bild: https://www.inredningscitat.se/

Min stil:
Så som det ser ut hemma hos oss är ju inte nödvändigtvis min stil, för det är ju vår stil tillsammans. Hade jag fått välja helt själv hade det nog blivit lite stramare tror jag. Jag känner igen mig lite i det som Fredrik Lindström säger när han beskriver Henrik Schyfferts stil:

”Henriks minimalistiska superdesignade inredningsstil är som en dansk flygterminal fri från alla mänskliga spår, gud förbjude matlagning eller spridda legoklotsar som stör idealbilden” Samtidigt som du söker renheten och de tomma ytorna, så har du en familj som tror att man ska bo i huset.
Det är ett hus och inte en utställning.

Men fullt så sterilt vill jag förstås inte ha det och jag vill ju inte heller bo ensam, så jag kompromissar såklart med min familj. Framför allt så kompromissar jag med min plånbok. Jag menar med en dansk design-inspirerad stil så tar det tid att skaffa allt det som man egentligen ville ha.

Så min stil är alltså ganska så spretig och klyschig… ”Vi har en blandning av designklassiker, IKEA och loppisfynd” Minus designklassikerna, och minus loppisfynden… typ.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.