Böcker

böcker
Fredag igen. Idag undrar Erica vilken som är vår favoritförfattare… Det var svårt tycker jag. Jag gillar böcker och jag gillar att läsa. Men jag läser inte så mycket nu alls känns det som. Jag kan inte säga någon speciell favoritförfattare. Vill du ha boktips så får du titta in till Weronica istället. Hon kan det där.
show and tell

1 kommentar

  1. Det var omöjligt för mig att välja ut en enda författare, så det blev flera.
    Sagan om det röda äpplet läste jag sååå mkt för K då hon var liten, och Stephen King, jag älskade honom då jag var yngre. Sen blev jag för feg. men jag tycker att han ÄR bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.