halvårskoll 2011 – 2

2011
Här kommer andra halvan av 2011:
Juli
: Jag hade ledigt hela juli. Första dagen på semestern inledde jag med massage. Barnen och jag var med mina föräldrar och brorsans familj och besökte Astrid Lindgrens värld. Vi var i Malmö och hälsade på Ps syrra. Barnen åker till Öland med farmor och farfar. Annars så har vi mest renoverat och hållt på nere i tv-rummet.

Augusti: Börjar jobba igen. Barnen är på Öland. Hela familjen ser Bilar 2 på bio. Barnen börjar i skolan, lilleman börjar i ettan! Annars så har vi mest renoverat och hållt på med trappan.

September: Var på en trevlig kräftskiva för att fira barnens farfar som blir pensionär. Tösen börjar med pianolektioner. Lillen vinner skolans couronne-turnering. Renoveringen fortgår.

Oktober: Lilleman börjar på innebandy. P fick sin gamla mc såld. Jag blev rödhårig! Renveringen är äntligen klar och vi har invigning!
Nu börjar vi renovera i lekummet istället…

November: Var på Olof Röhlanders föreläsning. Barnen var med i en simtävling. Bakat pepparkakor och adventspyntat.

December: Lillen var hos tandläkaren och fick fissurförsegling på sina fyra 6-årständer. Maken och jag åker iväg på julbord med hotellövernattning. Säsongens första snö kommer den 5/12 och vår vinterälskande tös plockar genast fram skidorna! …Tyvärr har den fina snön regnat bort nu och det verkar dröja innan det kommer ny. Julkorten är postade.

Första halvan av 2011 skrev jag om i juni. Trevlig helg Annika och co!
Dagens låt: Maria Mena – Home for Christmas
show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.