Betong

Mio

En fin adventsljusstake i betong 25 cm med texten god jul finns på Mio. Dixie har den också tror jag. Fat formade som stjärnor i betong. Fint att ha lite mossa och växter i. Avlastningsbordet heter Smögen och efter många om och men står det nu ett sådant ihopmonterat i vårt nya tv-rum.

Vi har dock inte kunnat ställa det på plats ännu, eftersom nu är tv-rummet fyllt med saker från lekrummet… Lekrummet är nämligen tömt och redo för renovering! Nytt golv och nya väggar och så äntligen världskartetapeten ska det bli där. Den där tapeten som jag köpte för fyra år sedan…


Dagens låt: Moa Lignell – When I held ya
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.