fredagsplock

saker
1. Durance doftljus isop finns på Drytrend. Någon som har provdoftat? 2. Denna mössan från Kari Traa har jag köpt till mig. 3. Bordslampa i industristil från House Doctor. 4. Yogi tea throat comfort är ett gott örtte som passar bra även när man inte har ont i halsen. 5. Använder man istället löste kan denna tesil vara kul att ta fram. Den finns på inreda.com.
6. Mon Amie mugg med öra 34 cl Rörstrand vill jag ha. 7. La Tropezienne leather tote bag by Clare Vivier – Tan Bodie and Fou. 8. Svart neoprenstövel Algot från Vincent har jag köpt till lilleman. 9. Dekorationspumpa av polystone från Village. Fast jag kommer nog att skaffa några oranga pumpor i helgen.

Dagens låt: Rihanna – California King Bed
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.