PB&J

peanutbutter
Bilder: Bob, Skippy och Pågen.

När jag var au-pair i USA så tänkte jag att Peanut butter and jam/jelly sandwich det är något jag inte kommer att smaka. Det gick länge men sedan så smakade jag det och det var ju faktiskt gott! Sedan gick det fjorton år och plötsigt blev jag väldigt sugen på att äta det igen. Jag köpte en burk med jordnötssmör och gjorde mackor till hela familjen; barnen gillade det inte…
Så nu har jag ätit mina amerikanska mackor själv, tills burken tog slut idag.

2 kommentarer

  1. Min favvo är när man blandar jordnötssmör och mosad banan, sen lägger man det på en rostad macka och vräker på nymald Chili Explotion.
    Supergott men SER äckligt ut, så det är sånt som jag bara njuter av i min ensamhet 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.