Fototriss – så här ser det ut där jag är

gunga
Augusti 2011. Vi har fått en ny gungställning på lekplasten i år och ny mjuk sand. Tösen älskar att gå dit och leka och hon vill helst vara barfota i den finkorniga sanden. Den är så skönt att känna sanden mellan tårna! Jag tror att hon saknar dagarna på Öland och sandstranden där. Hon hade tur som fick bada i havet på sommarlovet, med farmor och farfar. Jag har inte badat någon gång i sommar. Jag brukar ju doppa mig i havet minst en gång varje år, men det har inte blivit av, ännu… Jag får väl göra som henne och gå lite barfota på lekplatsen!
I morgon börjar barnen fritids och nästa måndag är det skolstart.
Högsommaren övergår i sensommar.

12 kommentarer

  1. Jag har inte heller doppat mig i havet i år, men det känns inte som att jag prioriterar det nu för tiden.

    Det ser ut som ett härligt ställe att gå barfota på:)

  2. Jag har inte heller varit vid havet i år men dock har det bblivit ett dopp i sjön. Jag förstår att hon gillar den där nya sanden. Vi fick med ny sand på lekplatsen för två år sedan och det är verkligen sandstrandskänsla. Härligt

  3. Att känna sanden mellan tårna år skönt, oberoende av ålder. Fint med samma färgton i alla bilder.

    Ha en skön söndag. // Lissen

  4. Fina bilder. Ja, ju mer åren går, desto färre bad i havet tycks det bli. Lyckliga de barn som får bada i behagligt tempererat havsvatten och gå barfota på en sandstrand.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.